Εκπαιδευτικές επισκέψεις στην έξυπνη οικία

Η έξυπνη οικία αυτόνομης διαβίωσης του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Πάτρα, είναι διαθέσιμη για επισκέψεις εκπαιδευτικού χαρακτήρα, παρέχοντας τη δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν τεχνολογίες αιχμής του Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things). 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ερευνητές του Εργαστηρίου Σχεδιασμού Ενσωματωμένων Συστημάτων & Εφαρμογών θα παρουσιάσουν διάφορα σενάρια "ανάδρασης" της οικιας σε συγκεκριμένες ενέργειες του ενοίκου της και οι επισκέπτες θα μάθουν πώς οι λειτουργίες μιας ολοκληρωμένης οικίας μπορούν να ελέγχονται ηλεκτρονικά και απομακρυσμένα, αλλά και με φωνητικές εντολές στην Ελληνική γλώσσα. Επιπλέον, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον "Ζαχαρία", το οικιακό ρομπότ υποβοήθησης ηλικιωμένων.

Εάν επιθυμείτε να επισκεφθείτε την έξυπνη οικία αυτόνομης διαβίωσης, παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα.

Τοποθεσία & Στοιχεία Επικοινωνίας:

ESDA Lab

Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και μηχανικών Υπολογιστών
Τομέας Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας (ΣΕΥΠ)

Μεγάλου Αλεξάνδρου 1, 
Κουκούλι, 
26334, Πάτρα. 

Τηλέφωνο +302610 369151
Fax +302610 369151
Email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ετικέτες: Εργαστήριο Σχεδιασμού Ενσωματωμένων Συστημάτων & Εφαρμογών, Επικοινωνία